Dr. Schutz Nordic

Dr. Schutz Nordic er med hovedsæde i København, den skandinaviske partner til den tyske gigant Dr. Schutz GmbH, der i mere end 70 år har været det førende brand indenfor vedligeholdelse og beskyttelse af gulve på verdensplan. 

Dr. Schutz Nordic fungerer som samarbejdspartner til både grossister, forhandlere, professionelle fagfolk, og slutbrugere.

Dr. Schutz Nordic tilbyder et bredt sortiment af PUR løsninger og farve design og farveskift på eksisterende belægninger. Virksomheden yder en fabriksmonteret løsning, der giver den perfekte overfladebehandling/belægning af dit gulv. Vi ser vores produkter og løsninger som den væsentligste grund til, at gulve som PVC, linoleum, tæpper, laminat og træ, bevarer deres oprindelige udseende – selv efter mange års brug!

Missionen er på plads:

Siden Dr. Schutz, som den første i markedet, introducerede PU Sealer til ”bløde” belægninger som linoleum og vinyl, er der etableret mere end 100 millioner m2 verden over. Missionen er at give kunderne en væsentlig reducering i drift og vedligeholdelse, når de vælger en overfladeløsning fra os.

Dr. Schutz Nordic lover tilmed et forbedret indeklima, grundet en optimal smudsafvisning på vores overflader.

Dr. Schutz Nordic har som vision at være den førende inden for innovative overfladeløsninger til bolig, erhverv og industri. Vores løsning skal være den bedste til Bæredygtig Gulv Renovering.