EDC Poulsen & Vester

De tre hos EDC Poulsen & Vester, Merethe Christensen, Anna Vestergaard og Mathilde Frandsen, er ikke alene velrenommerede i branchen.

De tre kvinder har også det store lokalkendskab, det giver at være født, opvokset og bosat i Salling. Tilsammen har trioen mange års erfaring i mæglerbranchen.

Som erfarne ejendomsmæglere forstår de med deres behagelige og lyttende tilgang til opgaven også at finde lige præcis den ”plet” på jorden, der skal være din.

Den ”plet”, hvor du føler dig allerbedst tilpas og kan se din familie trives. Eller går du med en drøm om at bygge hus, kan de hjælpe hos EDC Poulsen & Vester.

De har hele tiden opdateret viden om de grunde, der ligger til salg, hos Skive Kommune.

EDC Poulsen & Vester forstår at formidle og sælge lokale villaer, sommerhuse og små landbrugsejendomme med central beliggenhed – i hjertet af Salling og et stort opland.

EDC Poulsen & Vester er et velrenommeret firma med fødderne solidt plantet i Sallings muld, og firmaets historie fra nuværende forretningsadresse går helt tilbage til 1976.

Fra EDC Poulsen & Vester lyder det:

”Det er meget vigtigt for os, at vi hver dag yder alle vores kunder, en rigtig god service og hjælper kunderne godt videre, såvel købere som sælgere. I hver eneste handel garanterer vi at vi udfører alle de arbejdsopgaver, vi har indflydelse på, hurtigt og professionelt.”

De tre hos EDC Poulsen & Vester glæder de sig hver dag til at udføre deres allerfornemste opgave – at hjælpe vores købere og sælgere godt videre. Og derfor er mulige sælgere eller købere altid velkomne til at tage kontakt.