EDC Skive

De er her, fordi de elsker Skive-egnen – og går gerne mere end én ekstra mil for at åbne flere øjne for de smukke landskaber i det område, de selv er så glade for.

EDC Skive kan hjælpe – uanset om du er på udkig efter familiens nye hjem, en fritidsbolig eller et sommerhus eller om du har besluttet dig for at sælge.

EDC Skive har i snart 60 år – siden 1965 – solgt boliger med Skive som kerneområde, og EDC Skive er den ældste ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning i byen. Midt i lokallivet og direkte på gå-gaden finder du EDC Skives lokaler, hvor der ikke blot er salg, men også udlejning og projektsalg ”på hylderne”. Det er også her, nye husejere oplever det store øjeblik, det altid er, når et skøde underskrives. 

Her EDC Skive møder du Karin Bodilsen, som berigtiger alle handler og vejleder nye ejere efter salget, ejendomsmægler Annette Nygaard Espersen, ejendomsmægler Jeanette Bak Madsen, ejendomsmægler og indehaver Asbjørn Møller Nielsen. Med på holdet er også ejendomsmægler, valuar og indehaver Poul Erik Handberg.

Det er et team, som er kendt for dygtighed, stor motivation og godt humør, og de er alle opvokset i det lokalområde, de opererer i. Som de selv siger hos EDC Skive:

”Vi bor her, for vi elsker Skive-området – og har derfor solidt netværk og bredt lokalkendskab”.

Mange, der har været i kontakt med EDC Skive, giver dem ret. Man oplever hurtigt den professionelle og seriøse rådgivning, der præger køb og salg af drømmeboliger hos EDC Skive.

Det skyldes, at EDC Skive sætter ordentlighed, tillid og kvalitet højt – alt sammen for at give dig som part tryghed i din bolighandel. For hos EDC Skive ved de, at det er sådan, du kommer godt videre.