EL:CON

EL:CON er en national virksomhed med et internationalt udsyn og en stærk lokal forankring på Skive-egnen. Adressen er Gemsevej 15, Skive, men EL:CON har afdelinger og medarbejdere overalt i Danmark.

EL:CON er nemlig mest af alt en solid landsdækkende installatørvirksomhed med flere end 1100 medarbejdere og afdelinger i hele landet.

EL:CON har altid en el-løsning, der tilmed er grøn. De vejleder, de installerer, og de servicerer. Fra enkle installationer til komplekse løsninger, der stiller store krav til teknisk indsigt, faglig dygtighed og projektstyring.

Men som kunde hos EL:CON er der faktisk kun to ting, du behøver at vide, forlyder det fra firmaet:

”For det første: Vi er meget dedikerede til at sammensætte, levere og implementere præcis den løsning, der passer til dig og dine behov.

For det andet: Vi dækker et så bredt spekter af kompetencer, at du nærmest ikke kan stille os en opgave inden for elinstallation og afledte områder, som vi ikke har prøvet før.”

EL:CON går forrest og sætter standarden for den grønne omstilling. De dedikerede medarbejdere rådgiver gerne om grønne, energireducerende løsninger ved hjælp af teknologi og digitale services.

Det sker blandt andet ved at præsentere kunderne for markedets mest moderne og klimaneutrale løsninger, som sikrer en succesfuld grøn omstilling

Hos EL:CON nævner de helt bevidst løsning før kompetencer. Løsningen er det, der er relevant for dig som kunde. Kompetencerne er det, EL:CON bygger løsningen på – og giver garanti for, at løsningen er både rigtig, økonomisk og gennemtænkt.

Sådan var tankegangen i 1984, da EL:CON blev grundlagt i beskedne lokaler i den nordlige del af Århus. Sådan er tankegangen i dag, hvor EL:CON er en landsdækkende virksomhed med en meget bred vifte af kompetencer og en bundsolid ejerstruktur.

Hos EL:CON har de fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde en fremragende service.

Derfor er EL:CON en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at virksomheden vil levere din løsning baseret på de bedste kompetencer.

EL:CON er for øvrigt en del af NRGi koncernen, som er et forbrugerejet energiselskab – også med hovedsæde i Århus. Selskabet er et resultat af en fusion mellem flere elselskaber.