Excellent Wine

Excellent Wine A/S har over 100 års historie som 100 % dansk ejet full-service vin- og spiritusleverandør, der er specialiseret til HoReCa segmentet.

I dag består Excellent Wine af 20 dedikerede medarbejdere, hvoraf de otte er dygtige sælgere, som tilsammen dækker hele Danmark. Excellent Wine beliggende i Lind ved Herning. 

Excellent Wine tilbyder et bredt, fast sortiment af kvalitetsvine fra hele verden, og firmaet forklarer selv sit værdigrundlag således:

”Vi arbejder målrettet og strategisk med at yde den absolut bedste service med professionelle konsulenter. Vi tilbyder desuden hjælp med grafiske opgaver, så som design og opsætning af vinkort, menukort, etiketter og meget mere. Hos Excellent Wine vægter vi langsigtede og værdiskabende aftaler og relationer med vore kunder”. 

Excellent Wine gør også en effektiv indsats for ikke alene at tænke grønt og begrænse spild af gode ressourcer. De byder også på kvalitetsvine på fustage fra hele verdenen, og for restauratører er det let, bekvemt og holder de miljømæssige konsekvenser på et absolut minimum.

Det samme gælder for cocktails og drinks. Excellent Wine leverer gerne færdigblandede cocktail på fustage, der er produceret med originale råvarer fra kendte producenter. Det er nemt, bekvemt og effektivt – og nedtoner brugen af ressourcer – og for forbrugeren en nydelse.

Hos Excellent Wine betyder firmaets størrelse, at medarbejderskaren er agile og fleksible, og dermed sikrer de et gnidningsløst samarbejde, hvor den gode relation fordres. Gennem årene har Excellent Wine indgået agent- og eneretsaftaler med velkendte udenlandske vinproducenter og der kommer hele tiden nye produkter og producenter til, for som det lyder fra Excellent Wine:

”90% af vores sortiment er af egen import, og vi handler direkte med producenterne. Alle produkter bliver udvalgt og smagt af vores smagepanel inden de tages ind i sortimentet.”