FM Bulk Handling A/S

FM Bulk Handling A/S udvikler og fremstiller maskiner til bulk-håndtering. Virksomheden med hovedsæde i V. Lyby nær Skive var tidligere kendt som Fjordvejs Maskinfabrik. 

For Bulk Handling A/S handler det om maskiner som kædetransportører, snegle, kopelevatorer, bånd big bag fyldning og tømning, siloer, tanke skibsloadere og un-loadere – og meget andet.

FM Bulk Handling A/S laver udstyr i en meget høj kvalitet, der er beregnet til drift 24/7 i 365 dage om året, og virksomheden forklarer selv:

“Vi har egen teknisk afdeling og produktion med en moderne maskinpark med laserskæring, kantbuk, robotsvejs, vand/sand skæring, valsning, svejs i MIG, MAG og TIG mv.

Vi handler med verdens største inden for fiskefoder, fiskemel, kød -og benmel og leverer også til tørmørtel og cementindustrien, kalk og kridt, træpiller og flis og meget andet.

Vi plejer at sige – er det tørt – så kan vi transporter det.

Virksomheden er kendt over hele verden og vi har vores hovedmarked i Norge, men handler også med Peru, Chile, USA, Sverige, England, Tyskland osv. Vi har derfor stor erfaring med at arbejde på eksportmarkeder og kan også stå for installation af vores maskiner rundt om i verden med egne montører og servicefolk.

Alt vi laver kan laves i enten sort stål vi selv kan lakere eller får varmgalvaniseret eller i rustfri AISI 304 eller 316.

Sidste nyt er, at vi er blevet certificeret til EN 1090 – hvilket betyder, at vi kan levere bygnings stål.”