Fredsø

FREDSØ er et kvalitets- og miljøbevidst transportfirma, der leverer transporter til konkurrencedygtige priser. FREDSØ er i dag én af de førende på markedet indenfor transport med Containerbiler og Tiptrailer.​

FREDSØ råder aktuelt over ca. 1000 containere og beskæftiger normalt ca. 100 biler, hvoraf de 70 er egne biler. FREDSØ driver samtidig spedition.

​FREDSØ med hovedsæde i Nykøbing Mors bruger udelukkende danske chauffører, og tilbyder sine kunder sikkertransport med en topmoderne og satellitstyret vognpark. Den giver mulighed for Bulk-transport med containerbiler, tiptrailere, spannmålsbiler og er ikke uden øje for klimaet, da FREDSØ gerne medvirker til recycling transport.

FREDSØ er Skandinaviens største indenfor transport af løse kartofler – også frostfrit – til hele Norden. FREDSØ og Nordvest Sortering ApS blevet ISO14001 certificeret som et tegn på firmaets holdning til miljøet, omgivelser og efterfølgere.

​​FREDSØ er godkendt af myndighederne til transporter ikke alene i Danmark gennem Miljøstyrelsen, Plantedirektoratet og Fødevareministeriet, men også i Sverige via Länsstyrelsen til transport af affald og farligt affald. I Tyskland er tilladelsen kommet via Bundesamt für natur und umwelt – og i Holland er tilladelsen givet af Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

​FREDSØ er i dag et stort og stærkt transportfirma, der forlængst og gang på gang har understreget sin levedygtighed – og det er også et fremtidssikret familiefirma, som fire generationer siden 1936 har kæmpet og stadig kæmper for.

FREDSØ vakte i foråret 2010 opsigt ved som den første vognmand i Danmark at installere alkolåse i alle sine lastbiler. Selvom alkoholgrænsen er 0,5 promille. er alkolåsene i FREDSØs vognpark sat på 0,2 promille. Alkolåsen sammen med Volvo Dynafleet er det kun firmaets ansatte chauffører, der kan starte lastbilen, det giver samtidig en ekstra tyverisikring.

FREDSØ er et transportfirma, der emmer af historie. Det blev stiftet 2. november 1936 af Martin Nicolai Nielsen med enbil. Allerede efter et par år blev der udvidet med en ekstra bil. FREDSØ kørte fra starten med alt fra kreaturer og grise til sand, grus, foderstoffer og alt det løse.

Talrige prestigefyldte priser er gennem årene i rigt mål gået til FREDSØ, som blandt andet i 2014 blev kåret til Årets Transportvirksomhed​.