FS2 reklame

Hos FS2 i Skive omsætter medarbejderne grafik, foto, film og tekst til markedsføringsmaterialer, der forklarer, inspirerer og opfordrer på tværs af digitale, trykte og online medier.

Det sker altid med fokus på god service under de aftalte rammer for hver opgave og uanset omfanget. 

Hos klarer medarbejderne de fleste opgaver, men de benytter gerne ekstern hjælp, hvis en særlig FS2markedsføringsopgave skulle kræve det.

Et eksempel er i forbindelse med programmering – og heldigvis er hjælpen ofte lige ved hånden i form af to spændende virksomheder, som FS2 er medstiftere af.

Den ene virksomhed er Adibus A/S, der udvikler og leverer IT-løsninger til offentlig transport. Den anden er Eventgames A/S, der udvikler lærende og underholdende, online-baserede spil.

Siden starten for FS2 i 1991 er de konkrete beviser på, at medarbejderne er drevet af et positivt syn på fremtiden og dens tech-muligheder. Herunder en stædig vilje til konstant forbedring, vækst og udvikling – også på kundernes vegne.

Lokalt vil de fleste betegne FS2 som et traditionelt reklamebureau, men i resten af landet er firmaet kendt som specialister i biografreklamer. 

Direkte fra adressen i Skive administrerer de biografreklamer for flere end 80 uafhængige biografer i Danmark. Med tiden har FS2 desuden udvidet til også at uploade skærmreklamer på vegne af lufthavne, busser og tog.

På årsbasis producerer FS2 hundredvis af digitale reklamer i vidt forskellige genrer og prisklasser. Altid individuelt afstemt.