GR Biler

Tillid og troværdighed er det gennemgående motto for GR Biler i Skive, så ambitionen er klar:

”Kunderne skal kunne tro på det vi siger, og have tillid til det vi gør”, lyder det fra GR Biler i Skive.

Bilhuset er i dag langt mere end en bilforhandler, hvor der blot sælges biler.

De engagerede medarbejdere hos GR biler i Skive, der er autoriseret forhandler af Ford og Hyundai, bestræber sig på at kunne imødekomme alle de behov, som en bilejer måtte have.

Det indebærer, at GR Biler i Skive er behjælpelige med fordelagtige forsikrings- og finansieringstilbud, kundemodtagelse, nyvognssalg, brugtvognssalg, erhvervsafdeling, tilbehørsafdeling, mekanisk værksted, skadecenter og klargøringsafdeling.

Det findes alt sammen hos GR Biler – og med den autoriserede forhandling af Ford og Hyundai, karakteriserer GR Biler med lethed sig selv som et bilhus.

Erhvervskunderne prioriteres højt. Bilen er et vigtigt arbejdsredskab, og derfor står de dygtige medarbejdere klar med hurtig og effektiv håndtering af de akutte problemer, der måtte opstå.

GR Biler i Skive er førende inden for salg og service af erhvervsbiler. Det er en position, som bilhuset ønsker at bevare og fastholde gennem gode og tillidsfulde relationer.

Transit-linjens omfattende modelprogram gør at Ford stadig er det førende varebilsmærke i både Danmark og Europa. Et eksempel er Ford Transit Custom, der er Årets Varebil i Danmark 2020.

Fra GR Biler i Skive er man klar til at lade de mange flotte ord stå son prøve:

”Vi gør det nemt for dig at prøvekøre alle vores Ford-modeller. Vi kommer ud til dig og viser bilen eller afleverer den på en bestemt lokation til en prøvekørsel. Kontakt vores salgsmedarbejdere for en individuel aftale”.