Hem Steel A/S

Med base i Skive udvikler og fremstiller Hem Steel alverdens former for stålkomponenter. 

Med stor faglig stolthed og øje for kvalitet i stålkonstruktionsløsninger, forsyner Hem Steel totalentrepriser med blandt andet altaner, cykelparkering, skure, gelændere, værn, baldakiner, afskærmninger, pergolaer samt bygnings- og konstruktionsstål, og det er med til at højne værdien af en bygning.

Hem Steel henvender sig til B2B-markedet og leverer bygnings stål og stålkonstruktioner til karrebyggerier, lejlighedskomplekser mv. for blandt andre totalentreprenører, smedeentrepriser og entreprenører.

Hos Hem Steel den grønne omstilling i fuld gang. Hem Steel er leverandører til en lang række byggerier, som er DGNB-certificerede af Green Building Council Denmark. DGNB-certificeringen stiller krav til en lige balance mellem både sociale, miljømæssige og økonomiske hensyn. Ydermere stiller Hem Steel krav til sine egne underleverandører om bæredygtighed og efterspørger dokumentation herpå.

Hem Steel yder fagligt kompetent ekspertrådgivning i alle faser af projektet, når du som bygherre har behov for komponenter i fx stål, aluminium eller glas til dit byggeprojekt. Hem Steel deltager helst aktivt, så tidligt som muligt – jo før des bedre – i forbindelse med opstart af projekter. Det giver stor værdi, et bedre resultat og sparer en del rådgiverprojektering til det færdige projekt.

Det ansvar og den ære er ikke ét, som Hem Steel tager let på. Erfaringen med forskellige løsninger og materialekombinationer gør, at Hem Steel kan yde den allerbedste rådgivning, så det endelige produkt lever op til forventninger og krav, ligesom det er med til at fuldende den samlede løsning.

HEM Steel A/S foretager en optegning i 3D-programmet Inventor, og det minimerer risikoen for fejl i selv de mest komplicerede detaljer. Det giver også et godt overblik over, hvordan slutproduktet kommer til at tage sig ud.

Projekteringen af de ønskede bygningskomponenter hos HEM Steel A/S foregår i tæt dialog med både dig som kunde, faglige ekspertrådgivere samt vores egen produktion. Således tilsikrer Hem Steel, at I får det produkt, som I forventer og ønsker, samtidigt med, at det er lavet til at holde i mange år.

I Skive har HEM Steel 3000 m² veludstyrede produktionsfaciliteter. Her fremstiller Hem Steel altaner, trapper, gelændere, værn, baldakiner og meget mere.

Alle produkter er således dansk produceret, så Hem Steel har fuldstændig styr på kvaliteten af det færdige, montageklare produkt.

Til byggepladserne sender Hem Steel egne montører, som har den fornødne erfaring inden for montering af de gældende komponenter. Montørerne er desuden altid opdaterede med de relevante kurser, nødvendige certifikater og sikkerhedsgodkendelser. De ved, at de er HEM Steels ansigt udadtil og de sidste, som kunden er i kontakt med.

Hem Steel er ledelse og medarbejdere ydmygt stolte over alle de kunder, Hem Steel har, som handler hos virksomheden igen og igen. 

Hos Hem Steel glæder de sig også til at tage imod jer.