HTH Skive

Det helt særlige køkken og den smukke og slidstærke bordplade. Et stilrent badeværelse. En indbydende garderobe – eller den mere private med walk-in closet.

Hos HTH kan de hjælpe med det hele. I Skive er adressen Eiskjærbakken 6, og de kan gøre alle dine drømme om boligforbedringer levende.

Der er mange ting at tænke på, når du for eksempel skal realisere din drøm om et nyt køkken. Og sådan skal det også være. Hver en detalje er vigtig. Men det betyder ikke, at du selv skal have styr på det hele. Det er derfor, at HTH har Danmarks mest dedikerede køkkeneksperter.

Kompetent hjælp og engageret rådgivning er grundelementer, hver gang et HTH-køkken bliver til. Uanset om HTH skal klare det hele i en totalløsning, eller om du har mod på at klare en del af arbejdet selv.

Det vigtigste er, at du får de helt rigtige forbedringer af din bolig.

HTH blev grundlagt af brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966. Navnet refererer til brødrenes initialer: Henning Tonny Haahr.

HTH driver i dag tre fabrikker – i Ølgod, Farsø og Bjerringbro – samt 130 butikker fordelt på 12 lande. En del af disse drives på franchisebasis, mens resten ejes af HTH. Særligt selskabets fokus på gør-det-selv-køkkener har i de senere år øget omsætningen markant. Butikkerne hedder i dag HTH GO eller HTH Gør-Det-Selv.