J. Hundahl A/S

J. Hundahl har i en menneskealder serviceret lokale kræfter med maskiner i den rette kvalitet, og hos J. Hundahl er de altid klar til at finde den helt rigtige maskine til dig. For som det lyder fra J. Hundahl med mere end 60 års erfaring i branchen:

”Vi sælger kun kvalitet, og vores værksted sørger for, at du er godt kørende – også om mange år. Vi søger altid det vedvarende samarbejde med kunden – det kommer nemlig alle til gode.”

Områderne, hvorpå J. Hundahl er klar til at hjælpe, er talrige – for landbruget, entreprenører, have og park, jægere, skovbrug – og den private med en stor græsplæne går heller ikke forgæves. Heller ikke, hvis man leder efter en brugt maskine.

J. Hundahl forhandler alle de store mærker i højeste kvalitet – som New Holland Agriculture, AP, New Holland Construction, KUHN, HE-VA, HARDI, ROPA, STIHL, Simplicity, Ferris, STIGA, Yamaha, Weidemann og Thyregod. 

J. Hundahls afdelinger er præget af stort engagement og erfaring hos medarbejderne, og det mærker og påskønner kunderne. Kundernes loyalitet kombineret med de glade medarbejdere udgør selve drivkraften i J. Hundahl, og her stræber man altid efter kundernes tilfredshed. 

Strategien hos J. Hundahl er nemlig helt klar:

Kunderne og deres tilbagemeldinger er fundamentet for en troværdig forretning, der er baseret på sund fornuft og professionel rådgivning.