Kaj Ove Madsen Entreprenørfirma

Kaj Ove Madsen A/S er ét af Skive-egnens største entreprenørfirmaer, og navnet refererer til grundlæggeren, der efter en mislykket landbrugs-karriere startede for sig selv – og så greb det om sig.

Kaj Ove Madsen A/S beskæftiger selv støbere, murere, tømrere og malere, og firmaet har en fast stab af underleverandører.

Kaj Ove Madsen A/S opfører alt indenfor byggeri efter mottoet “Intet er for stort – intet er for småt” og ”Kvalitetsbyggeri til tiden og fremtiden”. Det vil sige, at vi påtager os opgaver i såvel totalentrepriser, hovedentrepriser som fagentrepriser, samt regningsarbejder i alle størrelser.

Kaj Ove Madsen A/S projekterer også byggerier i samarbejde med bygherren således, at bygherren i sidste ende modtager et nøglefærdigt projekt baseret på definerede ønsker og behov til byggeriet.

Kaj Ove Madsen A/S tilbyder sine faste kundekreds – ligesom vores nye kunder – at udarbejde et tilbud eller et overslag på det ønskede arbejde og arbejder derefter for at udføre dette så hurtigt som muligt med kvaliteten i højsædet.

Målet er at opfylde de ønsker, som firmaets kunder har for såvel kvalitet og afleveringstidspunkt som pris. Kvaliteten vil blive sikret gennem vores kvalitetssikringshåndbog, der holder byggeriet under nøje kontrol i hele perioden for arbejdets udførelse.