KildeConnect

Sparekassen Danmark har med sit erhvervsnetværk, der daterer sig tilbage til 2015, oprettet et særdeles levedygtigt ét af slagsen.

Det er desuden et erhvervsnetværk, der har fået ry for at være inspirerende, spændende og givende.

I dag er over 160 både små, store og enkeltmandvirksomheder fra Skive, Vinderup, Struer, Nykøbing, Viborg og omegn med i Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk.

Bag netværket står Jeanette Kilde, KildeConnect.

Hendes idé er at sammentømre virksomhederne i lokalområdet. Ikke kun for at de kan handle mere med hinanden, men også for at de kan dele deres erfaringer på tværs af brancher og knytter stærke relationer, så de i fællesskab løfter virksomhederne på egnen.

Der afholdes hver måned mindst ét morgenmøde af halvanden times varighed med forskellige temaer, sparring og videndeling.

Herudover indbydes der til hyggelige aftenmøder af faglig eller social karakter.

– Vi har for eksempel haft quizaftener, spændende foredrag, minikoncerter og holdt Den Store Netværksfest, fortæller Jeanette Kilde.

Og dermed er hun og KildeConnect med til at skabe nye samarbejder og partnerskaber, udveksling af viden og udvikling af nye ideer med til at skabe et forstærket ”vi”, der er med til at gøre det af med det mere isolerende og konkurrerende ”de og vi”.