Klartek

Klartek har et stort sortiment indenfor alt til professionel rengøring – og til konkurrencedygtige priser. Klartek sælger til både private og erhverv, så her kan man som privatperson købe de professionelle produkter.

Produkter, der har til formål at undgå udbredelse af covid-smitte, mangler de heller ikke hos Klartek, der har lager og kontor på Lundøvej 49, Højslev.

Klartek kan for eksempel tilbyde de velkendte Jumbo doseringsanlæg, som doserer sæben og gør rengøring både hurtigere og mere økonomisk.

Kemi og rengøringsmidler af høj kvalitet.

Klartek er forhandler af kemi fra Stockmeier Chemie, som er en af Europas største producenter af kemi.

Klartek har også et stort udvalg i professionelle rengøringsmaskiner som støvsugere, gulvvaskerefejemaskinerindustristøvsugere, hedvands– og højtryksrensere og meget mere. Desuden har de alt indenfor rengøringsvogne og rekvisitter, blandt andet produkter fra Vikan.

Desuden har Klartek egnens største udvalg af professionelt vinduespudserudstyr, ligesom de også har gode løsninger til aftørringspapir og affaldsposer.

Klarteks vision er, at de vil være kendt som en seriøs leverandør af kvalitetsprodukter og god service til kunder i hele Danmark.  Desuden vil Klartek gerne tilbyde en god arbejdsplads for sine medarbejdere, og nøgleord som troværdighed og tillid, respekt, seriøsitet og skabelse af gode og sunde værdier kendetegner Klartek.