Socco A/S

Socco A/S har et stort sortiment indenfor alt til professionel rengøring – og til konkurrencedygtige priser. Socco A/S sælger til både private og erhverv, så her kan man som privatperson købe de professionelle produkter.

Produkter, der har til formål at undgå udbredelse af covid-smitte, mangler de heller ikke hos Socco A/S, der har lager og kontor på Lundøvej 49, Højslev.

Socco A/S kan for eksempel tilbyde de velkendte Jumbo doseringsanlæg, som doserer sæben og gør rengøring både hurtigere og mere økonomisk.

Kemi og rengøringsmidler af høj kvalitet.

Socco A/S er forhandler af kemi fra Stockmeier Chemie, som er en af Europas største producenter af kemi.

Socco A/S har også et stort udvalg i professionelle rengøringsmaskiner som støvsugere, gulvvaskere, fejemaskiner, industristøvsugere, hedvands- og højtryksrensere og meget mere. Desuden har de alt indenfor rengøringsvogne og rekvisitter, blandt andet produkter fra Vikan.

Desuden har Socco A/S egnens største udvalg af professionelt vinduespudserudstyr, ligesom de også har gode løsninger til aftørringspapir og affaldsposer.

Socco A/S’s vision er, at de vil være kendt som en seriøs leverandør af kvalitetsprodukter og god service til kunder i hele Danmark.  Desuden vil Socco A/S gerne tilbyde en god arbejdsplads for sine medarbejdere, og nøgleord som troværdighed og tillid, respekt, seriøsitet og skabelse af gode og sunde værdier kendetegner Socco A/S.