Meny Kaffe

Hos MENY kaffe sætter medarbejdere og virksomhed en stor ære i at levere ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små.

Kaffe har altid været det store speciale, men for at imødekomme kundernes behov for en lettere hverdag, har MENY kaffe gennem de seneste år udvidet sortimentet til også at omfatte et bredt udvalg indenfor søde sager, te og andre varme drikke samt tilbehør og kolde drikke, maskinløsninger af forskellig art, engangsartikler, alt til borddækning, hygiejneartikler og rengøringsartikler.

Produktsortimentet tæller i dag over 2.500 varenumre, hvor kvaliteten altid er i højsædet – uanset om der er tale om kaffe og te, maskinløsninger, rengøringsartikler eller serviceniveau.

Fra MENY kaffe lyder det:

”Løber du eller din virksomhed en dag tør for eksempelvis kaffe, lægger vi gerne vejen forbi, så jeres hverdag kan forløbe som den skal. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er altid at kunne tilbyde kunderne en god kop kaffe – det er trods alt ofte”.

Det er mere end 50 år siden, MENY kaffe startede.

Dengang bestod handlen i at levere den gode kaffe til Hr. og Fru Jensen ved deres hoveddør. I dag beskæftiger MENY kaffe sig kun med at levere en ekstraordinær kvalitet og service til Danmarks virksomheder – store som små – dog med så meget mere end kun den gode kaffe.

MENY kaffe har 16 forhandlere, fordelt i hele Danmark, og som virksomhed vil du derfor altid opleve, at du har en forhandler tæt på.

Når de hos MENY kaffe siger god service, så mener de det. 100 pct.

MENY kaffes service er både personlig og lokal – og herfra forlyder det:   .

”MENY kaffe leverer alt med egne biler – helt ind på hylden ude hos kunden. Vi har egne teknikere. Og vi lægger vægt på den personlige kontakt, laver aftaler om fast levering og får det til at køre i hverdagen sammen med køkkenpersonale, receptionist, piccoline eller hvem der nu tager imod, når vi kommer. Det foregår alt sammen i øjenhøjde.

Man er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, så finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed. Vi er altid interesseret i at høre din mening, så skriv eller ring gerne til os, hvis du har spørgsmål til en ordre eller levering eller eventuel ris eller ros. Vi ser frem til at høre fra dig.”