Midtbus Jylland

Når KulturCenter Skive indsætter busser til arrangementer eller tager sine sponsorer med på tur ud i det blå, sker det som regel med busser fra Midtbus Jylland.

Midtbus Jylland, der holder til på Herredsvejen i Bjerregrav og har afdelinger i Viborg, Aars og Skive, råder over cirka 90 busser i alle størrelser fra 19 til 80 sæder i dobbeltdækkere.

Selskabet tilbyder bustransport til enhver lejlighed i både Danmark og Europa og leverer biler i alle størrelser. Med moderne dobbeltdækkere, turistbusser, VIP-busser med borde og ekstra benplads og minibusser kører Midtbus Jylland alt fra handikapkørsel, skolekørsel, skolerejser, messeture, weekendture, pensionistture og udflugter til – selvfølgelig – busrejser.

Vil du gerne opleve Cirkusrevyen på Bakken, besøge solskinsøen Bornholm eller på ferie i Alperne? Så tag et kig på busture i Danmark og Europa! Midtbus Jylland A/S er altid klar til at hjælpe dig med turistkørsel, sportsrejser, dagsture og almindelig persontransport.

Hos Midtbus Jylland A/S lægger man vægt på, at kunden altid er i centrum, og selskabet yder sit allerbedste for at levere den høje service, som Midtbus Jylland er kendt for. De erfarne chauffører er velklædte og klar til at hjælpe med selv de mindste ting, som er med til at gøre en tur uforglemmelig.

Busserne er altid rene og topklargjorte på selskabets eget værksted i Aars, hvor tre fuldtidsansatte mekanikere servicerer og ’kæler’ for busserne.

Selskabet har mere end 30 år på bagen og har de seneste år udviklet sig til at være et af Midtjyllands største busselskaber med flere end 120 ansatte. Særligt efter sammenlægningen med Viborg Turisttrafik i februar 2020. I 2016 blev Midtbus Jylland kåret som Midttrafiks bedste busselskab.