MIFA Gruppen

MIFA Gruppen er en familieejet virksomhed, der tilbyder massive træplader i mange forskellige træsorter – selvfølgelig i højeste kvalitet.

MIFA Gruppen blev startet i 2003 af Flemming Nielsen, der mente, at private som professionelle håndværkere skulle kunne købe massive træplader til hjemmet i den bedste kvalitet.

Men i virkeligheden startede et sandt eventyr om træsorter længe før 2003.

I 1976 startede Flemming Nielsen sin egen tømrerforretning som bare 20-årig. Efter at være flyttet til Vinderup, hvor han udvidede tømrervirksomheden ad flere omgange, kastede Flemming sig i 1981 over limtræsbranchen. Basen var stadig Vinderup, og herfra voksede limtræsfabrikken VTI til i dag at være en af Europas største.

MIFA Gruppen har siden starten udviklet form og varesortiment, men virksomheden har hele tiden været for alle slags kunder. Sådan bliver det ved med at være, og MIFA Gruppen håber på uophørligt at kunne udvide sortimentet løbende efter kundernes ønsker og behov.

MIFA Gruppen tilbyder i dag en lang række produkter i et bredt udvalg af træsorter – lige fra færdige komplette trækøkkener til vindueskarme – og bordplader på mål, som kan bestilles og beregnes online i webshoppen. Fælles for alle MIFA Gruppens produkter er, at de kan tilpasses efter behov. Virksomhedens veluddannede og imødekommende personale står altid klar til at finde den bedste løsning.

MIFA Gruppen har selv to biler, som sørger for at levere alle ordrerne hurtigt ud til kunden. Mange ordrer leveres indenfor kun én uge fra bestilling – også selvom det er på specialmål.

I 2007 lancerede MIFA Gruppen et reolsystem i træ, som er tegnet af møbelarkitekt Hans Thyge Raunkjær. Reolsystemet består af kasser, som samles ved hjælp af trædyvler. Samme år skiftede virksomheden navn til HOMEWORKS, som den var kendt under de næste otte år. Men kunderne forbandt stadig kvalitet og service med navnet MIFA Gruppen, og derfor gik virksomheden i 2015 tilbage til det oprindelige navn.

I 2019 tog næste generation over i spidsen for familievirksomheden, MIFA Gruppen, da Mette Pilgård overtog kasketten som direktør for en dedikeret skare af medarbejdere hos MIFA Gruppen.