MIFApladen

MIFApladen er en familieejet virksomhed, der tilbyder massive træplader i mange forskellige træsorter – selvfølgelig i højeste kvalitet.

MIFApladen blev startet i 2003 af Flemming Nielsen, der mente, at private som professionelle håndværkere skulle kunne købe massive træplader til hjemmet i den bedste kvalitet.

Men i virkeligheden startede et sandt eventyr om træsorter længe før 2003.

I 1976 startede Flemming Nielsen sin egen tømrerforretning som bare 20-årig. Efter at være flyttet til Vinderup, hvor han udvidede tømrervirksomheden ad flere omgange, kastede Flemming sig i 1981 over limtræsbranchen. Basen var stadig Vinderup, og herfra voksede limtræsfabrikken VTI til i dag at være en af Europas største.

MIFApladen har siden starten udviklet form og varesortiment, men virksomheden har hele tiden været for alle slags kunder. Sådan bliver det ved med at være, og MIFApladen håber på uophørligt at kunne udvide sortimentet løbende efter kundernes ønsker og behov.

MIFApladen tilbyder i dag en lang række produkter i et bredt udvalg af træsorter – lige fra færdige komplette trækøkkener til vindueskarme – og bordplader på mål, som kan bestilles og beregnes online i webshoppen. Fælles for alle MIFApladens produkter er, at de kan tilpasses efter behov. Virksomhedens veluddannede og imødekommende personale står altid klar til at finde den bedste løsning.

MIFApladen har selv to biler, som sørger for at levere alle ordrerne hurtigt ud til kunden. Mange ordrer leveres indenfor kun én uge fra bestilling – også selvom det er på specialmål.

I 2007 lancerede MIFApladen et reolsystem i træ, som er tegnet af møbelarkitekt Hans Thyge Raunkjær. Reolsystemet består af kasser, som samles ved hjælp af trædyvler. Samme år skiftede virksomheden navn til HOMEWORKS, som den var kendt under de næste otte år. Men kunderne forbandt stadig kvalitet og service med navnet MIFApladen, og derfor gik virksomheden i 2015 tilbage til det oprindelige navn.

I 2019 tog næste generation over i spidsen for familievirksomheden, MIFApladen, da Mette Pilgård overtog kasketten som direktør for en dedikeret skare af medarbejdere hos MIFApladen.