Moland

Mange vælger ved nybyggeri eller renovering den bedste løsning til et slidstærkt, men smukt gulv – Moland, der er beliggende på Skive Havn.

Udgangspunktet er dit ønske.

Er det et trægulv i eg, ask eller bøg – eller måske er du mere til et lidt blødere gulv fra vores program med designgulve, der spænder over vinyl-, bio- eller laminatgulve, men som stadig har udseendet fra et trægulv?

Moland har mange forskellige gulve at vælge imellem, uanset om du ønsker et trægulv, vinylgulv, biogulv eller et laminatgulv, og hos Moland ved medarbejderne, at det er en stor beslutning, der skal træffes, når man vælger gulv til boligen. Det er med til at skabe helhed i hjemmet.

Som gulvleverandør er det vigtigt for medarbejderne hos Moland, at de kan vise gulve til alle projekter – store som små. Derfor kan du også finde et stort udvalg af forskellige trægulve, biogulve, vinylgulve og laminatgulve hos os Kendetegnet for alle vores gulve er den høje kvalitet.

Hos Moland det afgørende, at kvaliteten lever op til såvel kundernes som medarbejdernes krav til kvalitet.

Udvalget af Moland-gulve er stort, og det giver dig mulighed for at vælge en type, der passer godt ind i netop din bolig.

Moland er kendetegnet ved kompromisløs kvalitet på både vores design- og trægulve og her vil du få rådgivning i topklasse.

Molands medarbejdere sidder klar til at rådgive dig, både på telefon og pr. mail, hvad enten det er spørgsmål om hvilket gulv du skal væge, hvilken behandling dit nye trægulv skal have eller hvis du har spørgsmål til lægningen af dit nyindkøbte gulv.