Motorgaarden Skive

Motorgaarden Skive, der sælger, finansierer og forsikrer brugte biler i den bedre ende, blev grundlagt i 1956. I 1994 overtog den nuværende ejer, Martin Lønborg, det velrenommerede firma.

Motorgaarden Skive har tidligere haft forhandling af Talbot/Simca, Opel, SsangYoung, Chevrolet og senest Mitsubishi.

Motorgaarden Skive sælger altså i dag udelukkende brugte biler, og det tilstræbes et bredt udvalg af populære mærker og nyere årgange, der har lave tal for, hvor mange kilometer, bilen har kørt.

Som udgangspunkt har Motorgaarden Skive altid 35-50 biler på lager i prisklassen 40.000 kr. og op til 500.000 kr.

Motorgaarden Skive er altid klar til snak om de ønsker, som en ny, kommende ejer har af ønsker og behov til sin nye, brugte bil.

Sammen med indehaver Martin Lønborg har den anden mand hos Motorgaarden Skive, Jørgen Færch, stor erfaring med Toyota, Opel, Mitsubishi, Audi, Mercedes, VW, Skoda og Seat.

Mange biler fra Motorgaarden Skive bliver leveret med fortsat fabriksgaranti, og derudover har Motorgaarden Skive en landsdækkende aftale med værkstedskæden Skorstensgaard.  

Motorgaarden Skive hjælper også gerne med finansiering og forsikring – det er bare at spørge- Så har Motorgaarden Skive en løsning, og ofte hører man på Skive-egnen tilfredse kunder fortælle begejstret om firmaet og dets kvaliteter.