Nova C

Nova Consult Aps. blev grundlagt i 1995, og er den største og mest brugte IT-leverandør af IT-infrastruktur, konsulentopgaver og hardware, i Skive og omegn.

Med Nova Consult Aps. får du en samarbejdspartner, hvor ét opkald kan fixe alle dine IT-problemer, fra internetforbindelse til økonomi systemer og GDPR. Nova Consult Aps. står for alt kommunikation med andre leverandører, indtil udfordringen er løst.

Nova Consult Aps. er placeret centralt i Skive og kan derfor rykke hurtigt ud lokalt, når kunder på Skive-egnen har behov for det.

Nova Consult Aps. har alle 12 kompetencer indenfor IT, IP-telefoni datakommunikation, hardware/software, Microsoft Office produkter, GDPR, C5/Uniconta, servere og meget mere. Medarbejderne er passionerede IT-specialister, der konstant søger nye veje og flytter grænser i bestræbelsen op at optimerer vores kunders behov.

Nova Consult Aps.  har alle de førende mærkevarer og kan levere individuelle løsninger til konkurrencedygtige priser, og vi har eget værksted, hvor vores teknikere har stor erfaring inden for mange fabrikater.

Nova Consult Aps. har desuden et showroom, hvor vi altid har et stort udvalg af computere, printerpatroner og meget andet tilbehør.