Pedersborg Vin

Alle veje fører til vinhandel i Hindborg

I den lille landsby Hindborg lidt nordvest for Skive ligger vinforretningen Pedersborg Vin. 

Pedersborg Vin er en familieejet virksomhed, grundlagt i 2000 og drives i dag af Else Christensen og Mette Goul Jensen. 

Det er et smukt og gammelt pakhus, der danner ramme om Pedersborg Vins brede sortiment af vin, øl, spiritus og delikatesser. Butikken er fyldt med vin fra hele verden og i den store vinkælder er der alt fra gamle årgange af klassiske vine til moderne amerikansk kultvin. 

Pedersborg Vin er med i den landsdækkende kæde; Vinspecialisten, men har også egen import fra Argentina, Australien, Spanien, Sydafrika og Tyskland.

Pedersborg Vin har altid haft stor fokus på at servicere små og store virksomheder, og en stor del af erhvervssalget er koncentreret om vin med firmalogo. Derfor har det sit helt eget website, som du kan besøge på www.logoetiketten.dk.

Pedersborg Vin pakker og leverer firmagaver i form af gavekurve til medarbejdere og kunder, og i samarbejde med forretningspartner tilbydes også mulighed for julegaveshop, og som altid med fokus på kvalitetsprodukter.

Tjek ind på www.pedersborgvin.dk for at læse mere om vinhandlen langt ude på landet. Søger du vin som ikke findes i vores webshop, så ring eller skriv, måske findes det i kælderen.  Har du brug for hjælp til at købe vin – så ring til Else og Mette på 9753 1079. 

Else er Sommerlier-uddannet og hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige vin til den perfekte anledning.

Vi ses i butikken – eller måske høres vi ved på telefon, på mail eller i webshoppen…for alle veje fører til Pedersborg Vin.