Redoffice

Hos Redoffice finder du stort set alt til at forsyne kontoret, hvad enten det er i virksomheden eller på hjemmekontoret. Redoffice er kendt for have det bredeste og bedste sortiment indenfor kontorartikler – fra kuglepenne, stifter, ringbind, makulatorer, tape, clipse, kopipapir, penciler, kalendere, printere, post it, kasseapparater og meget mere. 

Men vidste du at Redoffice også sælger elektronik, møbler til opbevaring, belysning samt artikler til rengøring samt køkken og catering – ja, uanset hvad du står og skal bruge, så er det næsten garanteret, at Redoffice har netop det, som du står og mangler. 

Redoffice bestræber sig på at levere bæredygtig-fremstillede produkter til kunderne. Indenfor Grøn-IT har Redoffice et bredt udvalg af genbrugsprodukter – blandt andet Apple, HP, Dell, Lenovo, Toshiba og Fujitsu. Leverandørerne opkøber produkter i Norden og i udlandet. 

Redoffice har kopimaskiner til enhver virksomhed – om den er lille, mellem eller stor, så rummer sortimentet lige præcis den kopimaskine, du står og skal bruge. For Redoffice er det vigtigt at foreslå en miljøvenlig kopimaskine, som skåner miljøet så meget som muligt. 

De veluddannede sælgere hos Redoffice kommer gerne ud, rådgiver og hjælper med at indrette og designe, hvordan dit fremtidige og imødekommende kontor kan komme til at se ud.

Redoffice forhandler til virksomheden og private.