Rema 1000 Brårup

Rema 1000 i Brårup er på én og samme tid lokal, da den er ejet og drevet af købmand Ronni Haaning – og samtidig er butikken en del af en stor, international kæde af købmænd og supermarkeder.

I 1977 stiftede nordmanden Odd Reitan bekendtskab med Aldi-butikkerne under et besøg i Tyskland. Han blev imponeret over discountideens enkelhed og forhold til de traditionelle måder at drive dagligvarebutikker på. Odd Reitan besluttede at “oversætte” Aldi-ideen til norsk. Navnet på de nye butikker blev Rema – en sammentrækning af “Reitan” og “mat” (mad). Remas grundlæggelse som discountkæde i 1979 faldt sammen med den store “lavpris-bølge”, som for alvor skyllede ind over Europa. I Remas første år var der 500-600 varenumre, men sortimentet var for smalt til at dække kundernes behov. I 1980 øgedes med 1.000 varer og navnet blev Rema 1000. Rema 1000 har i dag op til 2.600 varenumre i butikkerne, hvilket er et større udvalg end fx Nettos 1.800.

Købmand Ronni Haaning har stået i spidsen for Rema 1000 på Brårupvej i Skive i 15 år. To gange har købmanden oplevet butikken blive kåret som den bedste Rema 1000-butik i Region Midt- og Vestjylland. Første gang var i 2007, anden gang var i 2012. Ronni Haaning fremhæver selv flere årsager til hæderen: Det er helt klart den høje standard i butikken. Hylderne er trimmede og hygiejnen i top, som vi også får ros for.

Ronni Haaning og team har det seneste år leveret en ekstraordinær indsats, flotte økonomiske resultater og en imponerende butiksstandard, og det var da også grunden til at det i 2019 blev nødvendigt at udvide butikken med 20%, så der nu er 1.200 m2 under tag.

Det giver mulighed for et stort udvalg af alle tænkelige dagligvarer: Gode vine samt lokale øl og sodavand. Stort Udvalg af økologiske og allergivenlige produkter. Alt til den vegetariske, veganske eller plantebaserede livsstil samt frugt og grønt. Alt til baby- og småbørnspleje. I det hele taget alt, hvad hjertet og smagsløgene kan begære!

En butik til hele familien Danmark.

Man kan følge Rema 1000 Brårup på Facebook, hvor der også vises tilbud, som ikke alene er værd at gå efter. Sammen med den gode service illustrerer tilbuddene også, hvorfor købmand Ronni Haaning er så populær!