Salling El Service

Salling El Service A/S er med hjemsted Nørregade 6A i Roslev sallingboernes foretrukne valg, når det kommer til bæredygtige og driftssikre el-løsninger.

Eftersom medarbejderne hos Salling El Service A/S har ry for at være venlige, vidende og professionelle bliver valget af Salling El Service A/S kun endnu mere oplagt.

For Salling El Service A/S er der hele tiden fokus på en god og ærlig dialog med kunderne, så kundernes forventningerne kommer til at stemme overens med resultatet.

Opgaverne er talrige – og der er hjælp at hente til meget mere end traditionelle elinstallationer. Salling El Service A/S yder også hjælp til erhverv- og industriservice, landbrug, automatiske anlæg, EDB-installation, solceller og varmepumper, belysning samt service og løbende vedligeholdelse.

Salling El Service A/S kan også hjælpe med personlige løfte- og hjælpemidler samt køb og optimering af boligventilation, klima- og varmestyring. Salling El Service A/S varetager opgaver både for private og erhverv, hvad enten der er tale om elinstallation, projekt og byggeri, automation, køl og varme, sikring og IT-løsninger.

Og så har Salling El Service endda en ansvarlige vagt, der besvarer opkald og hjælper kunderne 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Salling El Service A/S blev etableret af Svend Aage Balle i 1974 og er derfor en topprofessionel virksomhed med næsten 50 års erfaring.

Virksomheden hviler solidt på et stærkt økonomisk fundament samt stærke menneskelige og faglige kompetencer, og Salling El Service A/S beskæftiger i dag ca. 45 elektrikere, som alle ønsker at yde maksimal service til kunderne.

Firmaets mand i front, Nikolaj Feldager, der er indehaver af Salling El Service, har gang på gang formået at slå til i rette øjeblik. Adskillige el-firmaer i Salling har Salling El Service A/S overtaget og fusioneret med.

For Salling El Service A/S er det vigtigt at drive en god og sund virksomhed i løbende udvikling og med de rette værdier. Med økonomi, kvalitet og god dialog som kerneværdier, bestræber firmaet sig uophørligt på at give vores kunder den bedste oplevelse.