Salling Kloakservice

Salling Kloakservice ApS er et 100 % lokalt og uafhængigt firma, som har sin styrke i det lokale – og som er klar til at handle akut og lynhurtigt, hvis uheldet er ude. Vi arbejder overalt i områderne Salling, Skive, Fur, Fjends, Vinderup, Holstebro og Mors. Vores chauffører har flere års erfaring og er særdeles godt kendt i lokalområderne.

Salling Kloakservice ApS kan afhjælpe akutte kloakproblemer som tilstoppet kloak, gulvafløb, faldstamme eller toilet samt stoppede nedløbsrør eller vand i kælderen.

Vi tilbyder også periodiske tømningsaftaler af for eksempel septiktanke, fedtudskillere, olieudskillere og sandfang. Således undgår du at tanken/sandfanget overfyldes og gennemstrømningen stopper. Vi rådgiver også omkring hyppigheden af tømninger.

Salling Kloakservice råder i dag over fire anlæg. Vognparken udskiftes løbende for at være på forkant med udvikling og gældende miljøkrav. Alle anlæg er udstyret til at kunne klare alle tænkelige opgaver, så du som kunde altid kan forvente en effektiv og målrettet løsning. Salling Kloakservice ApS råder også over en mindre slamsuger, der er specielt egnet til at komme rundt i sommerhusområderne.

Vi tilbyder totalløsninger i forbindelse med kloakskader, fra lokalisering af problemet til udbedring af skaden, samt håndtering af forsikringsskader. Hvis det ønskes, kan udbedring af skader ske i samarbejde med søsterselskabet Salling Entreprenørfirma A/S, som har til huse på samme adresse.

Totalløsningen er en løsning, som Salling Kloakservice ApS tilbyder. Dette betyder selvfølgelig ikke, at Salling Kloakservice ApS er afskåret fra at samarbejde med anden entreprenør om samme.

Salling Kloakservice ApS er selvfølgelig tilknyttet en autoriseret kloakmester.