Scantruck

Scantruck A/S er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner – og virksomheden ligger Katkjærvej 5, Skive.

Desuden har Scantruck A/S en afdeling i Ringsted, ligesom der er afdelinger i Rosersberg og Kungälv i Sverige.

Scantruck A/S er en succeshistorie. Virksomheden blev grundlagt i 1996 under ydmyge forhold. Siden dengang er det kun gået fremad.

Scantruck A/S er en del af NCN-gruppen og et søsterselskab til N.C. Nielsen A/S, der er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og internt transportmateriel.

Firmaet vil ikke bare være de største, men de bedste.

Positionen på markedet forpligter. Hver dag arbejder de hos Scantruck A/S hårdt på at levere effektive kvalitetsmaskiner og professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.

Navne som Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG og Platform Basket er kendt af alle med interesse for og viden om materiel. Det er de verdenskendte mærker, som Scantruck A/S importerer, forhandler og servicerer.

Derudover tilbyder Scantruck A/S også Danmarks største udvalg af brugte teleskoplæssere, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel til branchen.

Virksomheden tilbyder desuden attraktive serviceaftaler med udrykning døgnet rundt. Scantruck A/S har optimale værkstedsfaciliteter, hvor højtuddannede fagfolk bruger den nyeste viden og de bedste specialværktøjer til at reparere og vedligeholde alle slags entreprenørmaskiner og teleskoplæssere.

Og så er der en grøn profil hos Scantruck A/S.

I tilknytning til afdelingen i Skive har virksomheden Danmarks største center for brugte maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.

Opfordringen fra Scantruck A/S er klar:

– Læg gerne vejen forbi, og oplev en verden af nye maskiner i udstillingen og brugte maskiner i brugtcentret. Vi finder altid en løsning, der passer perfekt til dine behov.