Salling Grovvarer

Salling Grovvarer er landbrugets lokale medspiller.

Salling Grovvarer er en selvstændig andelsgrovvareforening med afdeling i Brodal og hovedkontor i Breum, hvor den samlede administration findes. Vi forsyner landbruget med foderstoffer og driftsmidler samt aftager handelsafgrøder.

Virksomheden opstod ved en sammenslutning af en række mindre gødnings- og foderstofforeninger, fordelt rundt om i Salling. Samarbejdet startede den 1. januar 1967 og beskæftiger i dag omkring 16 dedikerede medarbejdere.

Vi er i dag medlem af en af Nordens største indkøbsforeninger – DLG Agro – hvilket sikrer, at vi altid kan skaffe vore handelsvarer til den billigste pris. Deraf udspringer vort motto: Globalt indkøb – lokal handel. Det skal også være med til at fortælle, at vi vil de lokale landmænd, store som små. I vort sortiment indgår bl.a. afgrøder, foderblandinger, råvarer, gødning, såsæd og frø, planteværnsmidler samt øvrige landbrugsartikler som olie, smøreolie, vitaminer, veterinærmidler, plastik og bindegarn.

I vort datterselskab SG-butik har vi et udbredt sortiment til fritids- og havefolket bl.a. træpiller, foder og øvrige artikler til kæledyr, havegødning og -frø, børstevarer, hegnsartikler, mark- og haveartikler, beklædning og fodtøj, el-artikler og værktøj.

Vi har bl.a. valgt at støtte Kulturcenter Skive, fordi de – som os – er lokalt forankret i Skiveområdet.