Skive Ejendomme

Her er der en tekst på vej om denne sponsor – i mellemtiden kan du læse her hvorfor det betaler sig at være sponsor i KCS og Skive Theater!

Mange virksomheder kombinerer sit sponsorat med det naturlige ønske om at ”forkæle” sine medarbejdere med jævne mellemrum – og ikke mange har de muligheder for oplevelser i koncertsale som Skive Theater og KCS tilbyder. Skal personaleforeningen med til et foredrag, grine ad en stand-up komiker eller bare en tur i biffen, så er det også i KCS, det foregår. Skal der være reception, firmafest, kursus eller julefrokost, er KCS også stedet på Skive-egnen. 

For KCS og Skive Theater er sponsorbidrag helt afgørende. I modsætning til mange af landets øvrige kulturhuse, får vi ikke kommunalt tilskud til kulturelle aktiviteter, events eller arrangementer. Derfor er det også sponsorernes fortjeneste at vi kan præsentere et stort og alsidigt kulturrepertoire. I alt blev det til 148 kulturarrangementer, der blev afholdt i KCS og Skive Theater i 2023. Det er rigtig mange og langt flere end normalt for en by af Skives størrelse.

”Vi er meget begejstrede og taknemmelige overfor den velvilje, støtte og imødekommenhed, vi møder fra vores sponsorer. Meget ville ikke være muligt uden disse partnerskaber – og den hjælp til talrige kulturelle arrangementer forår og efterår er naturligvis stærkt medvirkende til at understrege vores ry som den vigtigste kulturinstitution på Skive-egnen. Vi tager det som en anerkendelse af den betydning, som KCS med kultur, sport og motion har i alles hverdag. Vi glæder os altid, når vi skal være sammen med vores sponsorer, og mange af os oplever det som et uformelt, men stærkt netværk og fundament i dagligdagen”, udtaler direktør Knud Bjerre

Som sponsor i KCS får du, afhængig af størrelsen af dit sponsorat, et antal klip, som du frit kan benytte på vores sponsorsite. Klippene kan bruges til alle arrangementer i Skive Theater eller KCS herunder også jazz og teater i Skive Theater samt KCS Badeland & Motion, Cinema4, ArtCinema4 og Mad & Film i KCS. 

Som sponsor vælger du selv dine pladser til alle vores arrangementer i KCS og Skive Theater. Der er dedikerede områder i salen med de allerbedste pladser – pladser, som kun sponsorerne har adgang til. Ved særlige arrangementer, der forventes at sælge ud hurtigt, får du mulighed for at sikre dig billetter før alle andre. 

I KCS får du og dine gæster adgang til vores Pause Bar med gratis drikkevarer i Spar Nord Lounge.  

Du får invitation til minimum fire KCS Sponsor Netværksarrangementer om året. Her kan alle sponsorer møde med to personer til et spændende oplæg og efterfølge er der lidt godt at spise og drikke mens der netværkes. 

Der er ofte gratis adgang for sponsorernes ansatte til de spændende foredrag, der er i forbindelse med vores netværksmøder.

Hvert år starter vi den nye sæson med et brag når alle sponsorer med påhæng, inviteres til den årlige sæsonpræsentation med efterfølgende spisning og underholdning i topklasse.

Som sponsor i KCS får du god synlighed i hele centret – både på vores markante sponsor-tavler, men også på vores mange elektroniske skærme. Sponsorernes logo’er bliver også vist før visningen af samtlige film i Cinema4.

Vi har også plads til dig, så ønsker du at blive en del af vores store fællesskab, så kontakt salgschef Peter Ellebæk på 20 27 21 10 eller peter@kcskive.dk for at høre mere om mulighederne for at blive sponsor i KulturCenter Skive.