Skive El-Service

Skive El-service på H. C. Ørstedsvej i Skive drives af autoriseret el-installatør Michael Madsen.

Virksomheden udfører alle former for el-arbejde. Fra installation af vaskemaskiner og opsætning af en enkelt stikkontakt til større installationer i nybyggeri, tilbygninger, butikker, industri og landbrug. Også installation af varmepumper og aircondition udføres. Som KMO-certificeret må virksomheden også arbejde med kølemidler.

En af virksomhedens visioner er at fremme energioptimerede løsninger, der skåner naturen. Og i forbindelse med traditionelle el-installationer finder Skive El-service det naturligt at tænke i muligheder, der kan energioptimere de løsninger, der vælges.

Opsætning og service af røgalarmer er også en del af virksomhedens profil. Skive El-service anbefaler, at man har mindst én røgalarm tilsluttet husets el-installationer og med backup fra batterier.

Særlige kvalitetsprodukter, som firmaet kan stå inde for, anbefales til kunderne. Alle alarmer kan forbindes trådløst således, at hvis røgalarmen aktiveres i den ene ende af huset, aktiveres de andre røgalarmer også, så alle kan komme i sikkerhed.

Festival El er navnet på den del af virksomheden, som leverer el-materiel og udstyr til alt fra store udendørskoncerter til mindre firmafester, kræmmermarkeder, events og filmproduktioner. Fra websiden kan man leje alt fra el-tavler og lysmaster til kabler, dieselgeneratorer og store flotte prismelysekroner.

Festival El stiller gerne mandskab til rådighed, men man kan også leje udstyret og benytte en anden autoriseret elinstallatør.

Web-shoppen gør det nemt at beregne lejeprisen for hele arrangementet. Alt udstyr er pakket og gennemtestet til aftalt tid.