Skive Frugt og Grøntbørs A/S

Friske råvarer til alle professionelle køkkener direkte fra lageret i Skive. Skive Frugt og Grøntbørs – eller bare Skive Frugt, som mange endnu kalder den – er en specialiseret frugt-og grøntgrossist. 
Med sine godt 55 dygtige medarbejdere og 19 varebiler distribuerer de friske og snittede råvarer fra deres placering på Ulvevej i Skive, til det meste af Jylland, Fyn, Samsø og sågar udenlandske shippingordrer til Grønland. 

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S har de altid haft en forkærlighed for danske og lokale råvarer. Gennem årerne har virksomheden fået et stort netværk blandt lokale og danske frugt-og grøntsagsavlere, som sikrer et bredt sortiment inden for danskproducerede råvarer. Forkærligheden for danske og lokale råvarer kommer blandt andet fra; den korte vej fra marken til lageret, den høje råvarekvalitet og avleres passion for råvarerne og de ildsjæle virksomheden møder i markerne. 
Udover et stærkt fokus på danske råvarer har virksomheden også et stigende fokus på økologiske råvarer. 

De kan derfor tilbyde et stort udvalg af danske og økologiske råvarer, som blandt andet er et hit i deres frugtordninger. For det kan du som erhvervskunde også få fra Skive Frugt og Grøntbørs A/S. De leverer hver uge op til 400 kurve med frisk frugt til blandt andre efterskoler, skoler og arbejdspladser. Indholdet afhænger i høj grad af kundens ønsker, og indholdet skræddersys derfor i samarbejde med kunden. Det sker, for at mindske madspild og sørge for mest mulig tilfredshed hos modtageren. For hvem har ikke oplevet at nogle bestemte typer frugt altid ligger tilbage i frugtskålen, og resten er der kamp om.

Frugt og grønt udgør hele 90 procent af sortimentet hos virksomheden, men de har også et stort sortiment af forskellige tørrede krydderier, tørvarer, konserves og non-food. Du kan derfor få dækket en stor del af dit indkøb, når du handler med Skive Frugt og Grøntbørs A/S.  

Virksomheden servicerer alle former for erhvervskøkkener såsom restauranter, storkantiner, kroer, sygehuse, cafeterier, specialbutikker og hoteller. 

Hos Skive Frugt og Grøntbørs A/S er der intet der er for stort, og intet der er for småt. Deres kundekreds omfatter alt fra små virksomheder, der skal have 10 stykker frugt, til store offentlige kunder.

Skive Frugt og Grøntbørs A/S arbejder ud fra tre kerneværdier; kvalitet, service og nærvær. Disse kerneværdier er en daglig reminder for virksomheden på altid at gøre deres bedste, derfor stikker ordene dybt i deres DNA.  

Siden 2011 har virksomheden været drevet af Lars Baagøe og er en familiedrevet frugt- og grøntgrossist, hvor hele familien har sin gang.