Smil med Østergaard

Bideskinner, broer, caries, tandimplantater, bideskinner, tandkroner, plastfyldning, tandskader, visdomstænder, plast- og porcelænsfacader, rodbehandling, tandkødsbetændelse, tandmellemrum, udformning af tandproteser, rensning af tænder – og meget, meget mere.

Smil med Østergaard, der har klinikker i Skive, Roslev, Frederiks, Viborg og Nykøbing M, kan det hele – og med talrige tilfredse patienter til følge. 

Tandlægerne beskrives som venlige og imødekommende, og patienterne kommer hurtigt på fornavn med sin tandlæge hos Smil med Østergaard.

Men er problemet snarere, at tandlægeskræk ikke umiddelbart giver stor lyst til at besøge de ellers smukt og hyggeligt indrettede lokaler hos Smil Med Østergaard, er du kommet til en tandlæge med stort fokus på den velkendte problematik.

Alle medarbejdere hos Smil Med Østergaard er indforstået med, hvor svært det kan være at gå til tandlæge, hvis man har tandlægeskræk. Der gives altid en grundig forklaring af, hvad tandlægen foretager sig, så der ikke kommer nogen overraskelser. Hos Smil Med Østergaard behandles der altid 100% smertefrit. 

Med tiden vil du opdage, at de hos Smil med Østergaard altid sørger for at din oplevelse bliver god, så det dermed bliver lettere at gå til tandlæge. Hele processen går i patientens tempo, men som de understreger hos Smil med Østergaard:

”Husk altid at gøre os opmærksomme på din tandlægeskræk, når du bestiller din tid. På den måde kan vi tage de særlige hensyn, som du har brug for. ”

Tandlægeskræk eller ej! Tilfredsheden med Smil med Østergaard er stor. Ud af fem mulige stjerner på Trustpilot får Smil med Østergaard imponerende 4,9 ud af 5 mulige. Den flotte score begrundes med talrige superlativer som ”de sødeste tandlæger”, ”gør alt for at hjælpe”, ”super god behandling” og ”kom ind til aftalt tid, det er vigtigt når det er i arbejdstiden”.