Søgaard Stålbyg

Alle former for smede-arbejde.

Det er, hvad Søgaard Stålbyg ApS i Dommerby lige udenfor Skive tilbyder nye og gamle kunder – og tilfredsheden er stor.

Søgaard Stålbyg ApS blev grundlagt i 1996 af Ole Søgaard, og den har vokset sig til en mellemstor virksomhed, som udfører alle typer af smedearbejde i såvel rustfrit som i sort stål.

Bygningsstål, altaner, trapper, gelænder og værn, indspændingsprojekter og cykelskure. Med et værksted på over 1600 M² værksted og egen tegnestue er der kapacitet til det meste.

Søgaard Stålbyg ApS er en attraktiv arbejdsplads, hvor udvikling og godt humør sættes i højsædet. Lige nu tæller virksomheden 17 medarbejdere, der alle vil gøre deres bedste for at opfylde de krav, der stilles til dem og virksomheden.

​Søgaard Stålbyg ApS har også medejerskab i et polsk smede-firma med 15 ansatte i produktion og tre medarbejdere på tegnestue.

De dygtige og engagerede medarbejdere rådgiver gerne, hvis du drømmer om en langtidsholdbar løsning i stål. Når du har besluttet dig for et løsningsforslag, går tegnere, smede og montører i gang.

Virksomheden opererer i hele Danmark som et ordreproducerende smedefirma, der er specialister i ståltrapper, altaner, stålkonstruktioner og meget mere.