Spar Nord

”Spar Nord Skive støtter gerne Skive-egnens største, kulturelle flagskib”.

Sådan lyder det korte svar, hvis man spørger direktør Mogens Sørensen fra Spar Nord i Skive, der er den største sponsor og bidragyder til KulturCenter Skive og Skive Theater.

Direktøren uddyber gerne:
”Engang gav vi i høj grad sponsorater til sportslige formål, men tiderne forandrer sig. Vi oplever, at kulturlivet på egnen i det seneste par år har fået lidt af et løft, og en meget bredere gruppe af borgere får glæde af det. De to steder, KulturCenter Skive og Skive Theater, kan så meget og er præget af en ambitiøs drift. Det vil vi gerne medvirke til med vores sponsorat,” siger Mogens Sørensen.

For kun 10 år siden støttede bankerne indirekte spillesteder, haller og kulturhuse ved at afvikle deres store generalforsamlinger der. Samtidig inviterede man sine aktionærer på middag og underholdning.

”Sådan er det ikke mere, men det betyder ikke, at vi glemmer kulturlivet. Jeg ser sådan på det, at vi tjener vores penge på Skive-egnen – og nogle af de penge vil vi gerne give tilbage. Det er i alles interesse, at vi og andre med os medvirker til at give bedre kulturtilbud,” vurderer Mogens Sørensen.