Spøttrup Kran- & Containserservice

Ingen opgave er umulig for Spøttrup Kran- & Containerservice i Rødding i Vestsalling.

Firmaet var oprindeligt baseret på lokal kørsel i og omkring Skive, men mange nyanskaffelser har medvirket til, at der nu køres i hele Danmark og også enkelte ture udenfor Danmarks grænser.

Det skyldes, at Spøttrup Kran- & Containerservice tilgodeser alle individuelle behov og altid yder den bedste service.

Spøttrup Kran- & Containerservice er et professionelt transportfirma, der kan håndtere alle former for transportopgaver i Skive og omegn Virksomheden holder til i Spøttrup, men har kunder på hele Skive-egnen.

Spøttrup Kran- & Containerservice tilbyder alle former for vognmandskørsel.

De dygtige medarbejdere har hele tiden fokus på den bedste løsning for dig – og de udfører opgaven med succes. Hvad enten opgaven befinder sig i Skive, Sevel eller Stoholm, og chaufførerne kører også gerne i Højslev, Brårup og Resen. Virksomheden har især mange kunder i byerne omkring Skive, blandt andet Lem, Ejsing og Vinderup.

Spøttrup Kran- & Containerservice tilbyder alt inden for transport og vognmandskørsel, og ledelse og medarbejdere sætter en ære i at tilpasse opgaveløsningen, der passer til kundens individuelle behov.

Meget kan Spøttrup Kran- & Containerservice hjælpe med:

Udlejning og tømning af åbne og lukkede containere til såvel private som erhverv, levering af sand, grus, granit, jord, flis samt knust beton og asfalt og meget mere, entreprenørkørsel, arbejde med rendegraver udføres, kørsel af pallegods/stykgods, maskintransport, kranarbejde, transport af korn og foderstoffer, kørsel med (væsketætte) tiptrailere, kurerservice/hastetransport, mulighed for selv at afhente diverse materialer, ligesom Spøttrup Kran- & Containerservice gerne kører med nyudklækkede studenter, når årstiden er til det.

Det privatejede vognmandsfirma, Spøttrup Kran- & Containerservice, blev etableret tilbage i 1954 af Tage Jeppesen. Han drev virksomheden frem til 1995, hvor det blev overdraget til Ole Jeppesen. Det var i den forbindelse, firmaet fik sit navn. Ole Jeppesen drev virksomheden frem til 31.12.2017. Virksomheden blev da solgt til vognmand Jørgen B. Kristensen, som har drevet selvstændig vognmandsforretning i Vestjylland siden 2002. Vognparken i Rødding tæller i dag blandt andet fire lastbiler, anhængere og containere.