Sport 24

SPORT 24 er en danskejet, landsdækkende sportskæde. SPORT 24 er hele familiens sportskæde, og her finder du alt, hvad hjertet kan begære af nyeste modetøj og sko samt funktionelt sportstøj og -sko til ham, hende og ungerne.

Med butikker fordelt over hele Danmark, herunder i Skive, og en velassorteret webshop kan du shoppe hvor, og hvornår det passer dig bedst.

Startskuddet til SPORT 24 lød den 1. januar 2012. Her gik 15 tidligere Intersport butikker, 16 Sport Outlets og syv Sport Direct afdelinger sammen og blev til det, du nu kender som SPORT 24.

I dag er der SPORT 24 butikker og OUTLET butikker i hele Danmark og en stærk webshop. På landsplan beskæftiger SPORT 24 over 1000 dedikerede medarbejdere, som alle hjælper til, at du får den bedste oplevelse, når du handler sportsudstyr og fritidstøj.

Hos SPORT 24 hylder de glæden ved at bevæge sig, og her skal sport føles sjovt og bringe smil og glæde. Uanset niveau og ambitioner står de hos SPORT 24 altid klar til at støtte dig i at springe ud i at dyrke glæden.

Og det betyder ikke noget, hvem du er. Måske er du allerede en rutineret sportsudøver, der dyrker motion flere gange om ugen. Måske vil du bare gerne klemme lidt fysisk aktivitet ind i en travl hverdag for at få mere energi og overskud til dig selv og andre. Lige meget, hvad du har brug for, forstår de hos SPORT 24 dine behov og hjælper dig med dit nye sportstøj og -udstyr.

SPORT 24 klæder hele familien på og rådgiver dig om alt fra dit næste par løbesko eller fodboldstøvler til børnenes nye flyverdragter og sneakers.

SPORT 24 gør en forskel for dig, der vil dyrke glæden. Døgnet rundt. Enten i vores webshop eller i én af vores mange butikker eller outlet-forretninger landet over.