Steen K. Pedersen

Steen K. Pedersen A/S er en autoriseret elektriker-virksomhed i Skive med rødder i hele Midtjylland. Og så rummer virksomheden også lidt af en butik, der med et fantastisk udvalg lidt af et mekka for folk med sans for belysning og arkitekttegnede lampe-klassikere.

Virksomheden lokalt forankret i Skive, hvor de støtter det lokale kultur- og sportsliv. Gennem årene har Steen K. Pedersen A/S etableret et godt og solidt samarbejde med en lang række lokale håndværkere, og det sikrer kunderne den bedste løsning på større og mindre entreprise-opgaver.

Steen K. Pedersen A/S i Skive, Midtjylland, har såvel elektriker-virksomhed som butik. De veluddannede og certificerede elektrikere kører ud fra Mors mod nord til Holstebro og Viborg mod syd – og løser opgaver inden for alt lige fra almindelige el-installationer til automatik, varmepumper og større industri-installationer.

På adressen i Skive finder du butikken Lysmesteren, som er en del af Danmarks største kæde af belysningsbutikker med et bredt udvalg inden for såvel almindelig belysning som design-belysning. Steen K. Pedersen A/S er også medlem af El-Salg og forhandler derigennem et stort sortiment inden for hårde hvidevarer og mindre el-apparater.

Det faglærte personale i butikken står altid klar med professionel rådgivning og ekspertviden, og de veloplagte, smilende og vidende medarbejdere hjælper selvfølgelig gerne med både levering, montering, vedligehold og reparation på alle varer købt i vores butik.

Kompetencerne er talrige hos Steen K. Pedersen A/S, der løser opgaver for private kunder, erhvervskunder, herunder boligforeninger, og offentlige institutioner. Medarbejderne udfører desuden alle former for rådgivning, montering, service og reparation.

I virksomheden er der stor erfaring med og opdateret viden om ikke blot almindelige el-installationer.

Hos Steen K. Pedersen A/S kan man også få rådgivning, montering og reparation af varmepumper og køleanlæg, industri-installationer, salg, montering og reparation af belysning og hårde hvidevarer, herunder erhvervsbelysning og lysstyring.

Man kan også få rådgivning om grønne løsninger, energioptimering som solceller, sikring og overvågning, IT og køleservice.

Steen K. Pedersen A/S er den største privatejede el-installatørvirksomhed i Skive, og med mere end 30 certificerede elektrikere og medarbejdere rummer virksomheden altid den rigtige mand eller kvinde til opgaven. Her kan man altid få hjælp – uanset om der er brug for en autoriseret kølemontør, en certificeret varmepumpe-tekniker, en elektriker med ekspertise i almindeligt el-arbejde eller noget helt fjerde.