Steen K. Pedersen

Steen K Pedersen A/S er en autoriseret elektriker-virksomhed i Skive med rødder i hele Midtjylland. Og så rummer virksomheden også lidt af en butik, der med et fantastisk udvalg lidt af et mekka for med folk med sans for belysning og arkitekttegnede lampe-klassikere.

Virksomheden lokalt forankret i Skive, hvor de støtter det lokale kultur- og sportsliv. Gennem årene har Steen K Pedersen A/S etableret et godt og solidt samarbejde med en lang række lokale håndværkere, og det sikrer kunderne den bedste løsning på større og mindre entreprise-opgaver.

Steen K Pedersen A/S i Skive, Midtjylland, har såvel elektriker-virksomhed som butik. De veluddannede og certificerede elektrikere kører ud fra Mors mod nord til Holstebro og Viborg mod syd – og løser opgaver inden for alt lige fra almindelige el-installationer til automatik, varmepumper og større industri-installationer.

På adressen i Skive finder du butikken Lysmesteren, som er en del af Danmarks største kæde af belysningsbutikker med et bredt udvalg inden for såvel almindelig belysning som design-belysning. Steen K Pedersen A/S er også medlem af El-Salg og forhandler derigennem et stort sortiment inden for hårde hvidevarer og mindre el-apparater.

Det faglærte personale i butikken står altid klar med professionel rådgivning og ekspertviden, og de veloplagte, smilende og vidende medarbejdere hjælper selvfølgelig gerne med både levering, montering, vedligehold og reparation på alle varer købt i vores butik.

Kompetencerne er talrige hos Steen K Pedersen A/S, der løser opgaver for private kunder, erhvervskunder, herunder boligforeninger, og offentlige institutioner. Medarbejderne udfører desuden alle former for rådgivning, montering, service og reparation.

I virksomheden er der stor erfaring med og opdateret viden om ikke blot almindelige el-installationer.

Hos Steen K Pedersen A/S kan man også få rådgivning, montering og reparation af varmepumper og køleanlæg, industri-installationer, salg, montering og reparation af belysning og hårde hvidevarer, herunder erhvervsbelysning og lysstyring.

Man kan også få rådgivning om grønne løsninger, energioptimering som solceller, sikring og overvågning, IT og køleservice.

Steen K Pedersen A/S er den største privatejede el-installatørvirksomhed i Skive, og med mere end 30 certificerede elektrikere og medarbejdere rummer virksomheden altid den rigtige mand eller kvinde til opgaven. Her kan man altid få hjælp – uanset om der er brug for en autoriseret kølemontør, en certificeret varmepumpe-tekniker, en elektriker med ekspertise i almindeligt el-arbejde eller noget helt fjerde.