Stenger & Ibsen Construction

Stenger & Ibsen Construction (SIC) blev grundlagt i 2003 med mere end 30 års samlet erfaring.

Siden har firmaet med hovedkvarter i Balling i Vestsalling leveret flere end 1000 fundamenter – og åbnet sit femte kontor i Skandinavien.

Bag Stenger & Ibsen Construction (SIC) står Johan Stenger og Jens Ibsen Stenger, der var indehaver af Ibsen Construction.

Stenger & Ibsen Construction (SIC) er specialiseret i at levere nøglefærdige løsninger inden for anlægsarbejde til vindmølleindustrien på land. SIC tilbyder etablering af vindmøllefundamenter og tilhørende anlægsarbejder til vindmølleprojekter af alle størrelser med særligt fokus på det skandinaviske og nordeuropæiske marked.

Hver eneste dag bestræber vi os på at være “Fonden for vindkraft”. Derfor er det daglige arbejde i Stenger & Ibsen Construction (SIC) fokuseret på:

Pålidelighed og troværdighed, aftalt kvalitet leveret til tiden, evne til at finde og udvikle den rigtige løsning, fokus på sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet, fokus på at forbedre vores miljøpåvirkning og derved blive mere bæredygtig og evne til at skabe værdi.

Fra Stenger & Ibsen Construction (SIC) lyder det supplerende:

– Vores kunder kommer først. Derfor søger vi at finde den bedste løsning til at opfylde vores kunders unikke behov. For at sikre høj kvalitet og glade kunder er vores medarbejderes trivsel en topprioritet. Vi opfordrer vores medarbejdere til at blive ved med at udvikle deres kompetencer og knowhow, da vores medarbejderes ekspertise og teamwork gør SIC ekstraordinært.

Et team af eksperter demonstrerer specialisering og stærkt teamwork. Medarbejderne har stor erfaring og en ligetil tilgang til enhver opgave. 

– Vi er din planlægningspartner lige fra begyndelsen, og vi hjælper dig med at identificere mulige faldgruber og foreslå sikre løsninger. Vi er specialiseret i at etablere fundamenter på grundfjeld, og vi bistår ingeniører og bygherrer gennem hele projektfasen. Vi ved alt om vejplacering, kranopstilling, kabelforlængelse og andre anlægsarbejder, fortæller de fra Stenger & Ibsen Construction (SIC).