Stykgodscentret Skive A/S

Stykgodscentret Skive A/S på Færøvej i Skive er den seriøse samarbejdspartner, når det drejer sig om alle typer af transport, distribution og køle- og kurertransport.

Stykgodscentret Skive A/S går altid det ekstra stykke vej for sine kunder. Det nævnes blandt årsagerne til, at lægger du din transport i hænderne på de engagerede medarbejdere, vil du opleve, at transport er mere end bare transport.

Det er også fleksibilitet, høj service og altid med kundens ønsker som højeste prioritet.

Stykgodscentret Skive A/S tæller 89 motiverede medarbejdere og en vognpark med 48 miljøvenlige EURO 6 biler. Firmaet gør sit ypperste for at betjene dansk erhvervsliv døgnet rundt, hver dag, hele året.

– Altid med kvalitet og kundetilfredshed i fokus. Og altid til tiden! Vi garanterer dag-til-dag-levering af stykgods og partigods, samt kølevarer og frostvarer i hele Danmark. Desuden kan vi klare dag-til-dag transport- og logistikløsninger af køl-, kran-, palle- og stykgods i Danmark, lyder det fra Stykgodscentret Skive A/S.

Ambitionen er at tilbyde kunderne konkurrencedygtige logistik- og transportløsninger, at sikre ansvarsbevidst levering af industriens produkter i Danmark – i samspil med kunder, medarbejdere og højt specialiserede systemer, at være en servicevirksomhed og sikre meget høj kvalitet og service i alle handlinger, at skabe et arbejdsmiljø, der er til gavn for medarbejdere, kunder og forretningspartnere, at målrette indsatsen for at skabe god trivsel blandt alle medarbejdere, at have en leveringssikkerhed på 98 procent – og at reducere belastningen af miljøet.

Stykgodscentret Skive A/S vil være førstevalget, når det kommer til at skabe transportløsninger i Danmark. Det skal blandt andet ske gennem langsigtede forhold gennem et tæt samarbejde, med vores kunder og samarbejdspartnere, med høj kvalitet og service, udvikling og optimering af forretningsprocedurer, udvikling af den interne organisation – og fokus på miljøet.