StyLISHt

Drømmer du om at give din bolig nyt liv? Er du løbet tør for ideer? Savner du stil og hygge?

Få hjælp til at generobre dit hjem, så det passer til dit behov, budget og resten af familien?

Det kan du få hos Stylisht, der allerede har referencer fra en lang række virksomheder på Skive-egnen. Listen over virksomheder, der allerede har fået hjælp til den stemningsmættede indretning af kontorer, butikker, restaurationer og private hjem er imponerende.

Bag Stylisht står Lis Heidi Foged, der oprindeligt fra Aarhus, men bor hun i Nr. Søby mellem Viborg og Skive sammen med sin familie.

Passionen for indretning og bolig startede, da Lis Heidi Foged som 11-årig gav sig i kast med at møblere og male sit værelse i tide og utide – til forældrenes store hovedrysten.

I 1998 startede Lis Heidi Foged sin uddannelse som dekoratør, hvilket siden har bragt hende indenfor i møbelbranchen, hvor Lis Heidi Foged har rejst rundt worldwide, med design og styling af showrooms, messer og møbelhuse.

Efter en kort betænkningsproces blev StyLISHt en realitet i februar 2015 – og Lis Heidi Foged brænder for at inspirere og hjælpe sine kunder på rette spor i deres indretning.

Stylisht har kontor og butik på Katkjærvej 1, Skive. Butikken forhandler forskellige mærker, som også bruges i indretningsprojekter.

Som kvinden, Lis Heidi Foged, bag Stylisht slår fast:

”Uanset stor eller lille opgave, vil mit fokus altid være at tage udgangspunkt i detaljer og
eksisterende elementer, som der kan bygges videre på …. I øjenhøjde med dig!”