Svane Køkkenet

Svane Køkkenet i Skive åbnede dørene i 2014, og ejes i dag af Peter Broberg, Peer Vestergaard og Niels Henrik Hammer. 

Virksomheden udgør i dag et team af fire dedikerede medarbejdere, som sælger køkken-, bad- og opbevaringsløsninger til privat- og erhvervskunder. Indsatsen er altid tilpasset kundernes individuelle ønsker og behov.

Svane Køkkenet ser sig selv som det lokale køkkenfirma i Skive, og herfra lyder det:

– Vi byder kunderne indenfor i den store og nyindrettede køkkenbutik, med masser af inspiration til alle boligens rum. Her udstilles et bredt udvalg af komplet inventar til hele huset, så kunderne kan få en vedkommende og ekstraordinær oplevelse i butikken på Albert Diges Vej i Skive.

Hos Svane Køkkenet finder man kun 100 procent dansk design. Skive-afdelingen er indrettet med køkkenudstilling med masser af lys, luft og funktionel enkelthed, som man kender det fra den moderne, skandinaviske bolig.

Svane Køkkenet tilbyder kunderne at få en snak med en af virksomhedens kreative og engagerede indretningskonsulenter, som hjælper med at tegne et nyt køkken, som passer til den enkelte kundes ønsker og behov.

Medarbejderne kommer også gerne og besøger kunden for derved at kunne give det bedste og mest personlige oplæg. Svane har nyt køkken, bad og opbevaring i alle stilarter og prisklasser – alle i den kendte og unikke Svane Køkkenet-kvalitet og virksomheden tilbyder professionel indretningsrådgivning på et højt, fagligt niveau.

Hvert år uddeler dagbladet Børsen sin gazellepris til danske virksomheder, som oplever hurtig vækst:

– Gazellerne er en motor i samfundet – de er rollemodeller for jobskabelse, optimisme og kreativitet i Danmark. Gazellerne viser vejen til vækst, skriver Børsen om baggrunden for kåringerne. 

Svane Køkkenet Skive er blevet Børsen Gazelle i 2021 og 2022, og i det hele taget præger optimismen virksomheden i Skive. Herfra forklares støtten til det lokale kulturliv således:

– Vi er sponsor for KulturCenter Skive, fordi vi har en stor tro på vores by og lokalsamfundet, og vi ønsker at støtte de gode tiltag.