Tvis køkkener

Der er mange valg, der skal træffes, før du vælger nyt køkken, men med en tur rundt i Tvis Køkkeners udstilling i forretningen på Viborgvej i Skive giver nye køkken-ejere mulighed for at opleve, mærke efter, hvad der føles rigtigt – og lade dig inspirere til netop dit nye køkken.

Tvis Køkkener i Skive er dit lokale køkkenfirma med én af Jyllands største og flotteste køkkenudstillinger – men de kan også hjælpe med smukke, solide og indbydende badeværelses- og garderobeløsninger.

Indehaver Tonni Jeppesen og hans hold er klar til at modtage dig med veloplagte smil, den nyeste viden og sikker vejledning. De kombinerer mange års erfaring med 3D-tegninger, et gennemtænkt udvalg af elementer og en masse tålmodighed. De bygger gerne dit nye køkken, bad eller garderobe op fra bunden. Og du vil opdage, at valgmulighederne er mange, for hos Tvis Køkkener ved de, at smag og behag er forskellig.

Opfordringen fra Tvis Køkkener i Skive er derfor klar:

– Kom ind i køkkenbutikken på Viborgvej og se de nyeste trends og modeller indenfor nye køkkener, badeværelser og garderobeløsninger. Du har også mulighed for at booke et personligt møde med af vores dygtige køkkenkonsulenter – enten i vores køkkenbutik, eller hjemme hos dig selv.