Vibla

Trykkeriet VIBLA er blandt de nyere, fremadstormende, meget omtalte og succesrige virksomheder på Skive-egnen.

I 2019 overtog VIBLA ApS trykkeriet Thorvig Tryk A/S og flyttede samtidigt produktion til nye lokaler på Væselvej i Skive.

Faktisk fra starten var firmaet klar til at bære de lokale opgaver, der skaber værdi. Skive Kommune lancerede plakaten med overskriften »Du ved, du er fra SKIVEegnen, når…« som gave til årets dimittender på ungdomsuddannelserne – og trykningen i top-kvalitet stod VIBLA for.

Hos VIBLA slog de straks fast, at plakaten genopfrisker gode minder og vækker en stolthed over at være fra Skive og Salling. 

De engagerede og dygtige medarbejdere er klar, og fra VIBLA lyder det veloplagt:

– Kommer du med din idé så løser vi den!

Med en samtidig, imponerende scores på Trustpilot er VIBLA derfor den sikre leverandør af alt inden for grafisk produktion – om det er tryksager, bannere, roll-up og merchandise.

VIBLA har på få år skabt sig et solidt ry som hurtige, når det er nødvendigt, altid kvalitetsbevidste, serviceminded, rådgivende og fleksible.

VIBLA er for mange små og store virksomheder en ekstern marketingafdeling – og der er altid plads til flere virksomheder i porteføljen.

– Vi har valgt at sætte fokus på det, som vi mener giver værdi for kunden. For os er god dialog, seriøsitet og ikke mindst det gode samarbejde vigtigt. Vi lader derfor hellere en handel falde til jorden end at vi sælger noget, som kunden faktisk slet ikke har brug for. Det, mener vi, er seriøst og troværdigt, lyder det fra VIBLA.

I VIBLAs trykkeri kan de klare alt fra små til store opgaver på en omfattende maskinpark til såvel digitalt print og offsettryk. Digitalt print giver en hurtig og billig start på mindre oplæg. Offsettryk er derimod dyrere i opstart, men er samtidig den ideelle løsning ved større oplæg og sikrer et resultat af lidt højere kvalitet end det digitale print.

Derudover tilbyder VIBLA en lang række former for efterbehandling og forædling, der sikrer dine tryksager en flot og professionel finish i høj kvalitet, som modtageren ligger mærke til.

VIBLA producerer ikke alene tryksager i store og meget små oplag, men også reklameartikler som logokuglepenne, logoslik, plastikkort med logo, logovand, camerablockers med logo, nøglesnore med logo og meget mere som roll-up, beachflag, kæmpebannere, beachbannere, logoflag

Det er kun fantasien, der sætter grænsen – og derfor kan du trygt henvende dig til VIBLA.

VIBLA har i øvrigt i år modtaget Børsens Gazellepris – og var desuden indstillet til Business Skives Erhvervspris.