Vinderup Jern og Stål A/S

Vinderup Jern og Stål A/S er et velrenommeret og lokalt firma, der – som navnet antyder – klarer stålleverancer med egne chauffører.

Vinderup Jern og Stål har siden 1905 været en del af det lokale erhvervsliv, og virksomheden tæller i dag 12 medarbejdere, og de fortæller:

”Vi er en lille virksomhed, men til gengæld udgør vi tilsammen en betydelig kompetence inden for branchen. Vi har alle været på markedet i rigtig mange år, hvilket betyder, at vi tilbyder kompetent rådgivning. Desuden handler vi også med stål og værktøj.”

Det giver store fordele, at Vinderup Jern og Stål er en lille virksomhed:

”Vi er meget tætte på vores kunder, og vi lægger stor vægt på de nære kunderelationer. Det mener vi er altafgørende for, at vi sammen kan finde de rigtige løsninger,” lyder det fra virksomheden.

Som mulig kunde er man altid velkommen til at tage kontakt, og medarbejderne kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail.

”Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt,” siger de hos Vinderup Jern og Stål.