VTI Vinderup træindustri

Handler det om træ – er det altid umagen værd af gå til VTI Vinderup Træindustri.

Med administrerende direktør Jacob Wernberg i front er VTI Vinderup Træindustri klar til at løse enhver opgave indenfor alle sorter af træ.

VTI Vinderup Træindustri er hovedaktør indenfor produktion af limtræ. De tilbyder limtræ til møbler, vinduer, døre og trapper samt til DIY, trælaster og byggemarkeder – og kan også levere limtræsplader i alle dimensioner i fyr, gran, eg og bøg. 

 Virksomheden er grundlagt i 1976, og fremstår i dag som én af Europas største limtræsfabrikker, og beskæftiger samlet ca. 150 medarbejdere i Vinderup og Letland.  

Fyrretræsplader i limtræ til møbelindustrien er VTI Vinderup Træindustri’s oprindelige produkt, og derfor leveres i dag limtræ til vinduer i højeste kvalitet. Udover at være lagerførende i en række standard vindueskomponenter i limtræ, tilbyder virksomheden også tilpassede vinduesprofiler som kunderne ønsker dem. Og vinduestræet kan være med eller uden kernetræ. 

VTI Vinderup Træindustri er markedsledende med et stort udvalg af hylder, bordplader, hobby- og arbejdsplader i limtræ med eller uden FSC-certifikat til trælaster, grossister og byggemarkeder. VTI Vinderup Træindustri har limtræsplader i alle dimensioner i eg, bøg, fyr, gran og forskellige farver.

VTI tilbyder nu også limtræsplader i fyrretræ til trappeindustrien. Virksomheden har investeret i nyt produktionsudstyr til limtræ til trapper. Trapperne kan dermed blive lige så korte eller lange, som trappeindustrien efterspørger. 

Endelig har VTI Vinderup Træindustri udviklet et nyt varmebehandlet limtræsprodukt, der forbedrer formstabilitet og isoleringsevne betydeligt. VTI ENERGYwood® er velegnet til f.eks. vindues- og dørproduktion, beklædningsprofiler til byggebranchen, terrasser og lignende indendørs og udendørs projekter.

Fra VTI Vinderup Træindustri lyder det:

”Vi har mere end 40 års erfaring inden for udvikling, produktion og salg af limtræ. Træ er ikke bare træ. Fortæl os om dit behov og din produktion og vi finder de rigtige råvarer og det optimale kvalitetsprodukt til dig. Hos os får du rådgivning i alle forhold, der handler om limtræ – vi har faglige limtræseksperter, der kan bruges som dine optimerings- og sparringspartnere. Vi tilbyder dig den bedste løsning i forhold til kvalitet, service og levering.”