Ydes Hjemmeservice

”Vi tager os af det grove – så får du mere tid til det sjove!”

Sådan lyder det gerne fra Vibeke Yde og hendes medarbejdere.

Hun driver Ydes Hjemmeservice, der er et lokalt rengøringsselskab, som dækker Skive, Salling og Mors som sin primære områder med udgangspunkt i Roslev.

Ydes Hjemmeservice har ord som præcision, kvalitet og service som de kontante udtryk for den idé, der ligger bag i virksomheden, hvor ingen opgave er for lille eller for stor.

For Ydes Hjemmeservice betyder miljøet meget og derfor anvender medarbejderne altid de mest skånsomme rengøringsmidler, der er tilpasset de forskellige opgaver. 

Fra Ydes Hjemmeservice er en grøn og miljørigtig profil valgt:

”Vi gør meget ud af at dosere rengøringsmidlerne rigtigt, for at belaste miljøet mindst muligt inde som ude. Vi mener, at det skal være uden sundhedsmæssig risiko at færdes de steder, som er blevet rengjort – også for os, som gør rent.”

Da Ydes Hjemmeservice har sin base i lokalområdet, er de altid lige i nærheden af Skive-egnens og Morsøs virksomheder. De tilbyder rengøring af kontorer, kantiner, ejendomme, eksempelvis trapper og fællesrum, efter håndværkerbesøg, i butikker eller på skoler eller andre institutioner.

For private er det eneste Ydes Hjemmeservice skal have formidlet, hvad du vil have gjort, hvornår og hvor ofte, du gerne vil have det klaret.

Udover rengøring tilbyder Ydes Hjemmeservice også hjælp til indkøb af dagligvarer, madlavning, vask og strygning, samt andet almindelig forekommende husarbejde.

Man kan endda købe gavekort til manden eller kvinden, der har alt, men mangler tid til den store, grundige rengøring fra kælder til kvist.

Ydes Hjemmeservice er desuden godkendt til fritvalgsordningen i Skive Kommune. 

Det betyder, at borgere, der er visiteret til hjemmehjælp, frit kan vælge, om de vil have hjælpen fra kommunen eller fra en af de private leverandører, som er godkendt af kommunen til netop at Ydes hjemmehjælp. 

Hvis man gerne vil supplere eller erstatte kommunens hjælp med en anden leverandør, skal man kontakte sin kommunes visitationskontor, som vil fortælle om de forskellige godkendte private leverandører – herunder altså også Ydes Hjemmeservice – som borgeren så frit kan vælge at benytte.

Kundetilfredsheden med Ydes Hjemmeservice er stor – uanset om der er tale om rengøring i private hjem, kontorer eller butikker. Begejstringen er også stor hos de borgere, der via fritvalgsordningen i Skive Kommune, får besøg af de sympatiske og dygtige medarbejdere fra Ydes i eget hjem.