Jan Gintberg

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Død eller leende

Som helt ung var han soldat på Skive Kaserne, hvor han fortsat har mange fans. 

I dag er han kendt som dansk comedys speedsnakkende enspænder og som improvisationens og de skæve betragtningers mester med håb, latter og absurditeter fra det levede liv.

Navnet er naturligvis Jan Gintberg – og nu er han tilbage med et helt nyt show, hvor han vil få os alle til at se livet i øjnene og vælge mellem latter eller et trist liv i sort/hvid. Onemanshowet har titlen ”Død eller Leende”. 

Han hører til vores mest langtidsholdbare og erfarne blandt sin genres mestre – og Jan Gintberg er i særklasse, når det kommer til at krølle verden og hverdagen gennem et komisk filter.

Alligevel har det været ekstra udfordrende at skrive drejebogen til det nye show. Jan Gintberg fortæller forud for sit show i Skive:

”Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløser en borgerkrig eller får ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!”

Heldigvis er det lykkedes Jan Gintberg at gøre netop det, og han sammenfatter det selv:

”Jeg har set og oplevet nok til, at jeg med sikkerhed kan sige, at det er lige så fint at forsøge at finde glæde i alt livets galskab fremfor at sætte sig til at krepere med hængende mundvige. Og nu må I have mig undskyldt, jeg har piller der skal spises”, siger Jan Gintberg.

Han er på træningslejr ”et hemmeligt eksotisk sted” – nærmere betegnet en garage i en forstadskommune i Danmark. 

”Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!”

Jan Gintberg lover, at ”Død eller Leende” bliver et stærkt satirisk, men også personligt show – med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigt aktuelle forhold mellem mænd og kvinder.

Tilkøb en lækker 3-retters menu inden showet

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: