Luftens helte

Skive Theater
Køb billet

Find dine mest slidstærke dansesko frem, tag dine bedste venner under armen og begynd at varme stemmen godt og grundigt op. Luftens Helte melder nemlig igen klar til at fyre op under Skive Theater.

Sidst optrådte de her i foråret 2021, og det gik ikke stille for sig – det var et brag af en koncert! Det bliver igen en musikalsk oplevelse i absolut særklasse og en fest uden lige, når det 19-mand store band vækker de kendte sange fra film som Løvernes Konge, Tarzan, Frozen, Aristocats, Herkules og mange flere til live – live på scenen.

Luftens Helte består af en energisk og farvestrålende rytmegruppe, der kan sætte gang i enhver junglefest, en sprudlende blæser- og strygersektion, der får selv det tungeste tag til at lette og hårene til at rejse sig, samt hele tre forsangere, der på hver deres karakteristiske måde tager publikum ind i et magisk univers.

Det store væld af forskellige instrumenter giver tilsammen den autentiske lyd, man kender fra de velkendte og højtelskede tegnefilm. Luftens Helte er lyden af energi, fest og magi kogt ind til en helt særlig koncertoplevelse, du aldrig vil glemme.

Find vej

Skive Theater er beliggende Theaterpladsen 10, 7800 Skive

Parkering

Skive Theater har gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Der er gratis garderobe i foyeren. Garderoben er på eget ansvar.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren i Skive Theater være åben.

Måske er du også interesseret i: