Christian Fuhlendorff

KulturCenter Skive, Spar Nord Salen
Køb billet

Komikerens nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det, det er – sjovt! 

Christian Fuhlendorff har klippet den røde tråd over. Budskab og den påklistrede moral er droppet for at få plads til endnu mere sjov. 

Øvelsen er svær, for det er faktisk meget lettere for en stand-up’er at finde på en rød tråd end det er at skrive en god joke. 

”Det er derfor så mange af os gør det – og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang,” slår Christian Fuhlendorff fast.

Han mener ikke, der er grund til at bruge så mange ord om, hvem han er. Og det er nok rigtigt. Christian Fuhlendorff har lavet tv, radio og podcast, men det er nok som stand-up-komiker, de fleste kender ham.

”Eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90’erne. Hvilket det ikke er – jeg synes bare, det er sjovt,” siger Christian Fuhlendorff. 

Ambitionen er, at hver aften skal være unik. 

”Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet – én person og én mikrofon – gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden”.

Det lyder som en rejse, det er værd at ledsage Christian Fuhlendorff på. Hvorfor ikke springe til?

Tilkøb all you can eat
inden showet

Find vej

KulturCenter Skive er beliggende Skyttevej 12-14, 7800 Skive

Parkering

KulturCenter Skive har 650 gratis p-pladser lige udenfor døren.

Garderobe

Grundet Covid-19, kan vi desværre ikke tilbyde garderobe pt. Vi anbefaler at lade overtøjet blive i bilen, hvis man ikke ønsker at medbringe det i salen.

Bar

Før og efter alle alle show vil baren ved Koncertsalen være åben.

Pausebar

Som noget nyt tilbyder vi nu også fri bar i pausen med øl, vand, vin og udvalgte drinks.
Herudover er der snacks på bordene og adgang til særskilte toiletter.
PauseBar foregår i Spar Nord Lounge.

Adgang til PauseBar skal købes i baren ved Koncertsalen inden showet starter.

Måske er du også interesseret i: